X

Pensiuni afiliate la Reţeaua ANTREC

REŢEAUA ANTREC (Asociaţia pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural)

Filiala Tulcea: 0240/519214; 0721/092150 - reprezentant Silviu Gheorghe, www.antrec.ro ; email: tulcea@antrec.ro
Se organizează excursii cu barca cu rame sau cu motor, seri festive tradiţionale, partide de pescuit, se pot închiria bărci cu rame şi cumpăra echipamente şi momeli pentru pescuit.
Se asigură servicii de ghid.
  • PENSIUNI DE 2 MARGARETE
Localitatea Crişan Localitate situată pe Braţul Sulina (47 km deTulcea), acces pe apă cu nave de pasageri, nave rapide sau curse charter.
Pensiunea Cacencu Trifan - (6 locuri) - se compune din 3 dormitoare: 1 cu 1 pat dublu si 3 cu câte 2 paturi. În pensiune se află 2 grupuri sanitare (apă caldă asigurată) şi TV color (în familie).

Pensiunea Trofim Sorin (6 locuri) - se compune din 3 dormitoare: 2 cu pat dublu şi 1 cu pat simplu. În pensiune se află 1 grup sanitar (apă caldă asigurată) şi TV color (în familie).

Pensiunea Maria (6 locuri) - se compune din 3 dormitoare: 2 cu 2 paturi duble şi 1 simplu şi 1 dormitor cu 2 paturi (la prici). În pensiune se află 2 grupuri sanitare (apă caldă asigurată), TV color (în familie) şi are acces la Internet.

Se organizează excursii cu barca la rame şi motor la care se adaugă şi serviciile de ghid în limbile franceză, engleză.

Pensiunea Delia (65 locuri) - oferă un număr de 27 camere – 14 cu 2 paturi, 12 cu 3 paturi şi o cameră cu pat dublu. Dintre acestea, 15 camere au grup sanitar propriu cu apă caldă şi rece în permanenţă. Pensiunea are în dotare şalupe, bărci cu motor sau cu rame cu care se asigură transportul în cele mai îndepărtate zone ale deltei.

Pensiunea Florica (6 locuri) - se compune din 3 dormitoare: 2 cu 1 pat dublu şi 1 cu 1 pat simplu. În pensiune se afla 1 grup sanitar (apă caldă asigurată) şi TV color (în familie).

Localitatea Caraorman - acces pe apă (58 km de Tulcea)
Pensiunea Purda - se compune din 4 dormitoare cu câte 2 paturi simple. În pensiune se află 2 grupuri sanitare (apă caldă asigurată) şi TV color (în familie). Se organizează partide de pescuit, excursii cu barca la rame şi motor la care se adaugă şi serviciile de ghid în limbile franceză, engleză şi rusă.
  • PENSIUNI DE 3 MARGARETE
Localitatea Tulcea - acces pe apă (2 de km de la Tulcea)
Pensiunea Mila 35 – ( 62 locuri) pensiunea are 30 dormitoare duble, dotate cu televizor, minibar, grupuri sanitare proprii, aer condiţionat. Aceasta are în dotare bărci cu vâsle şi cu motor ce pot fi închiriate, precum şi o şalupă rapidă ce poate străbate distanţe mari într-un timp scurt şi cu care se face transferul de la Tulcea la pensiune.
Facilităţi- restaurant, bar, terase, pescuit in iaz propriu, piscină, teren de sport multifuncţional cu instalaţie nocturnă, sală de conferinţe, sală de jocuri. www.mila35.ro

Localitatea Crişan
Localitate situată pe Braţul Sulina (47 km deTulcea), acces pe apă cu nave de pasageri, nave rapide sau curse charter.
Pensiunea Nufărul - (18 locuri) - situată în loc. Crişan, pe malul drept, pensiunea conţine 6 camere fiecare cameră cu baie proprie cu apă calda şi rece curentă, televizoare şi 3 camere cu o baie comună. Pensiunea dispune de living, sufragerie şi terasă la Dunăre. Masa este pregatită pe bază de reţete tradiţionale cu peşte sau carne de pui sau purcel, legume şi fructe obţinute în mare parte din gospodărie proprie.

Localitatea Vulturul
Aparţine de comuna Maliuc - Braţul Sulina, acces pe apă, cu nave de pasageri şi rapide sau curse charter .
Pensiunea Niki ( 24 locuri )

Localitatea Chilia
Pensiunea Măriuţa (16 locuri) este situată între loc. Chilia şi Periprava în amenajarea piscicolă Hreble şi Chilia, unde se poate pescui într-o reţea de canale şi lacuri proprii.
Cazare – 8 camere duble cu aer condiţionat, televizor şi frigider în fiecare cameră.
Se organizează partide de pescuit, excursii cu barca la rame şi motor la care se adugă şi serviciile de ghid

Localitatea Dunavăţul de Sus - acces pe uscat (40 de km de la Tulcea)
Pensiunea Bibanu (6 locuri) - pensiunea are 3 dormitoare cu 2 paturi duble. În pensiune se află un TV color şi 2 grupuri sanitare (se asigură apă caldăa). Se organizează partide de pescuit, excursii cu barca la rame şi motor la care se adugă şi serviciile de ghid .

Localitatea Dunavăţul de Jos - acces pe uscat (43 de km de la Tulcea)
Pensiunea Casell (16 locuri) pensiunea are 8 dormitoare duble, dotate cu grupuri sanitare proprii. Aceasta are în dotare bărci cu vâsle şi cu motor ce pot fi închiriate, precum şi o şalupă rapidă ce poate străbate distanţe mari într-un timp scurt.

Pensiunea Casa Verde (12 locuri) pensiunea are 6 dormitoare duble, dotate cu grupuri sanitare proprii. Aceasta are în dotare bărci cu vâsle şi cu motor ce pot fi inchiriate.

Localitatea Sfântu Gheorghe - situată pe Braţul Sf. Gheorghe, acces pe apă (120 km de Tulcea), cu vapor de pasageri
Pensiunea Mareea (20 locuri) - în prezent pensiunea dispune de 10 camere duble, dotate cu grupuri sanitare proprii. Aceasta are în dotare bărci cu vâsle şi cu motor ce pot fi închiriate, precum şi o şalupă rapidă ce poate străbate distanţe mari într-un timp scurt.

Localitatea Sulina – situată pe Braţul Sulina acces pe apă (70 km de Tulcea), cu nave de pasageri şi rapide sau curse charter

Pensiunea Coral (15 locuri) - pensiunea este situată în oraşul Sulina, lângă Dunăre şi la 2 km de plaja de la Marea Neagra. Dispune de 7 camere – 6 duble şi o cameră triplă, fiecare cameră are aer condiţionat şi mobilier de foarte bună calitate, TV, radio. Dispune de restaurant spaţios, cu aer condiţionat, bar şi terasă. Meniul este variat, bogat in sortimente traditionale, pe baza de peste, dar si alte preparate la sugestia oaspetilor.

Pensiunea Jean Bart ( 25 locuri ) – pensiunea are la parter un restaurant de 40 locuri iar la etaj are 10 camere cu băi proprii cu apă rece şi caldă curentă. Interiorul este placat cu lemn şi are în dotare mobilier rustic. Aproape de Marea Negră şi de Delta Dunării în acelaşi timp, are posibilităţi multiple de agrement.

Localitatea Uzlina - situată pe Braţul Sf. Gheorghe, acces pe apă (10 km) de la Murighiol (38 km de Tulcea)
Pensiunea Cormoran (19 locuri) - turiştii au posibilitatea de a-şi lăsa maşina în parcarea special amenajată, din incinta benzinăriei Cormoran, în localitatea Murighiol iar de aici vor fi transferaţi cu ambarcaţiunile firmei la pensiune. Pensiunea face parte dintr-un complex turistic, ce mai cuprinde un hotel şi un ponton dormitor omologate la 3 stele. Pensiunea Cormoran cuprinde 5 camere duble şi 3 camere triple totalizând 19 locuri de cazare si are în dotare barci cu motor sau cu vasle ce pot fi inchiriate sau turiştii pot opta pentru excursiile organizate pe una din şalupele pensiunii.

Pensiunea Tamarin ( 40 locuri) - cuprinde două vile şi 10 căsuţe construite din lemn ceea ce face ca incadrarea în peisaj să fie perfectă. Vilele au cate 5 camere duble fiecare, dotate la nivel occidental, având inclusiv aer condiţionat. Pensiunea are în dotare bărci cu rame sau cu motor ce pot fi închiriate, precum şi şalupe rapide ce pot străbate distanţe mari într-un timp relativ scurt.
  • PENSIUNI DE 4 MARGARETE
Localitatea Nufărul – pe şoseaua Tulcea- Murighiol ( 12 km de la Tulcea )
Pensiunea Steaua Apelor situată la 12 Km de Tulcea, în localitatea Nufărul, pe şoseaua Tulcea – Murighiol, acces şi pe uscat şi pe apă, este o locaţie care oferă confort atât prin condiţiile de cazare moderne dar şi prin amplasare, între Deltă şi civilizaţie. Are în dotare: restaurant cu bucătărie tradiţională, terasă exterioară, 3 piscine exterioare pentru adulţi şi copii, parcare păzită, spălătorie, curăţătorie
  • PENSIUNI DE 5 MARGARETE
Localitatea Murighiol
Pensiunea Morena – ( 14 locuri ) Pensiunea este situată în localitatea Murighiol, la 34 km de Tulcea, acces pe apă şi pe uscat, şi este o poartă de intrare în Delta Dunării. Morena este clasificată cu 5 margarete şi dispune de 14 locuri de cazare în 7 camere duble, fiecare cameră cu baie proprie. Fiind deschisă tot timpul anului, este o locaţie ideală pentru pescarii şi vânătorii care vin toamna târziu sau iarna. Pensiunea dispune şi de saună, bibliotecă, piano-cigar bar, sală de conferinţe.